Prof. Dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu

Medic primar chirurgie generală

 

Ne face deosebită plăcere și suntem onorați să anunțăm începutul colaborării între Dl. Profesor Universitar Doctor Irinel Popescu și Spitalul Sf. Constantin Brașov, în domeniul chirurgiei robotice, începând cu luna mai 2017.

Personalitate marcantă a lumii medicale românești și internaționale, Dl. Profesor Universitar Doctor Irinel Popescu este:

  • Președinte al Academiei Române de Științe Medicale;
  • Director al Centrului de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic al Institutului Clinic Fundeni;
  • Expert al Consiliuliui Europei în probleme de transplant;
  • Președinte al Asociației Române de Transplant „Romtransplant”, decorat cu Ordinul Național „Steaua României” în gradul de Mare Ofițer pentru merite deosebite în chirurgia hepatică și în transplantul de organe;
  • Titular al numeroaselor distincții naționale și internaționale, cu experiență deosebită în chirurgia ficatului și transplantul hepatic și o cazuistică operatorie de nivel internațional în chirurgia oncologică digestivă, Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu a contribuit în mod semnificativ la introducerea și dezvoltarea chirurgiei robotice în România.

Astfel, începând cu luna mai 2017, pacienții din intreaga țară care suferă de afecțiuni cum ar fi herniile hiatale, tumori de corp și coadă de pancreas, acalazii, cancer rectal sau cancer de col uterin dar și alte afecțiuni, se pot programa pentru consultații la cabinetul dlui Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu din cadrul Spitalul Sf. Constantin Brașov în vederea intervențiilor de chirurgie robotică daVinci.

*Programările se pot efectua apelând Call Center 0268300300.

Nu există comentarii

Scrie un comentariu

BACKED BY THE BEST

OUR GREAT SPONSORS

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.
TE INVITĂM SĂ NE CONTACTEZI

DATE DE CONTACT

Pentru informații suplimentare, pentru a obține o a doua opinie medicală de la medicii noștri sau pentru programarea consultațiilor și intervențiilor de chirurgie robotică, ne puteți contacta telefonic la Call Center 0268.300.300 sau ne puteți lăsa un mesaj folosind formularul de mai jos:

Adresă:

SPITALUL SF. CONSTANTIN
(Teo Health S.A.)

J08/419/2010
CUI: 26769017
Str. Iuliu Maniu nr.49
Brașov - România

Telefon:

CALL-CENTER: +4 0268.300 300
Fax: +4 0268.300 329

Program:

Programul de lucru al Spitalului Sf. Constantin:
Luni - Vineri
 | 07:00 - 20:00
Sâmbătă | 09:00 - 13:00 (externări)
Duminică| 12:00 - 16:00 (internări)

Program Call Center:
Luni - Vineri |
07:00 - 20:00
ARE YOU READY?

GET 907 THEME NOW