Gastric Bypass Robotic

Gastric Bypass Robotic

Aveți nevoie de o intervenție chirurgicală pentru tratarea obezității?

Aflați despre avantajele chirurgiei minim-invazive cu sistemul chirurgical daVinci

CHIRURGIA BARIATRICĂ

Există multe metode ne-chirurgicale pentru tratarea obezității, cum ar fi dietele, exercițiile fizice și tratamentul medicamentos. Pentru pacienții cu un indice al masei corporale (IMC) ridicat și cu alte afecțiuni cauzate de obezitate poate fi recomandată chirurgia bariatrică. Cele mai utilizate proceduri de acest fel sunt bypass-ul gastric și gastric sleeve (micșorarea stomacului), alteori fiind utilizat inelul gastric.

BYPASS GASTRIC

Bypass-ul gastric vă micșorează stomacul și redirecționează tractul digestiv. În timpul operației, stomacul este divizat pentru a crea un stomac nou, mai mic. Acesta este conectat la intestinul subțire, alimentele evitând partea cea mai mare a stomacului original. Noul stomac este mult mai mic – la fel și cantitatea de alimente care încape în el.

OPȚIUNI CHIRURGICALE

Chirurgia bariatrică poate fi efectuată utilizând chirurgia deschisă (care presupune incizii mari), însă de cele mai multe ori intervențiile bariatrice se realizează prin metode minim-invazive. Chirurgia minim-invazivă (laparoscopică) presupune câteva incizii mici prin care sunt introduse instrumente chirurgicale lungi și subțiri, precum și o cameră mică. Această cameră transmite imagini din interiorul corpului dumneavoastră către un monitor care îi ajută pe chirurgi să vizualizeze locul operației.

CHIRURGIA daVinci

Dacă urmează să fiți supus unei intervenții de chirurgie bariatrică, întrebați-vă medicul despre beneficiile chirurgiei robotice daVinci, o opțiune minim-invazivă de ultimă oră pentru persoanele care au nevoie de o intervenție bariatrică.

Printre avantajele sistemului daVinci se numără:

  • sistemul de vizualizare 3D HD;
  • instrumentele minuscule, care se pot îndoi și roti mult mai bine decât mâna omului;
  • vizualizare, precizie și control îmbunătățite.

Chirurgul controlează sistemul daVinci, care transformă mișcările mâinilor sale în mișcări mai mici și precise ale instrumentelor minuscule introduse în corp.

Cu ajutorul sistemului daVinci au fost realizate intervenții chirurgicale minim-invazive pentru mai mult de 3 milioane de pacienți în întreaga lume.

Nu există comentarii

Scrie un comentariu

BACKED BY THE BEST

OUR GREAT SPONSORS

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.
TE INVITĂM SĂ NE CONTACTEZI

DATE DE CONTACT

Pentru informații suplimentare, pentru a obține o a doua opinie medicală de la medicii noștri sau pentru programarea consultațiilor și intervențiilor de chirurgie robotică, ne puteți contacta telefonic la Call Center 0268.300.300 sau ne puteți lăsa un mesaj folosind formularul de mai jos:

Adresă:

SPITALUL SF. CONSTANTIN
(Teo Health S.A.)

J08/419/2010
CUI: 26769017
Str. Iuliu Maniu nr.49
Brașov - România

Telefon:

CALL-CENTER: +4 0268.300 300
Fax: +4 0268.300 329

Program:

Programul de lucru al Spitalului Sf. Constantin:
Luni - Vineri
 | 07:00 - 20:00
Sâmbătă | 09:00 - 13:00 (externări)
Duminică| 12:00 - 16:00 (internări)

Program Call Center:
Luni - Vineri |
07:00 - 20:00
ARE YOU READY?

GET 907 THEME NOW